verzendkosten

Belonen

Waarom belonen?
Sommige kinderen leren alsof het vanzelf gaat. Bij andere kinderen verloopt leren moeilijker. De beste stimulans is beloning. Daarmee geeft u kinderen een extra duwtje in de rug. De unieke, educatieve en aantrekkelijke beloningsmaterialen van Uitgeverij Stam maken gedoseerd belonen mogelijk, houden de kinderen betrokken, maken beloningen speciaal en bovenal maakt u hiermee het kind blij en trots.

Belonen werkt overal
Kinderen leren niet alleen in de klas, maar ook in de thuissituatie of op de sportclub. Uitgeverij Stam ontwikkelt daarom beloningssystemen voor alle opvoeders. Met het beloningsmateriaal voor in de klas stimuleert u vooral positief gedrag en de ontwikkeling van leerlingen. Zowel individueel als collectief. Ook voor thuis zijn er materialen beschikbaar die het plezier en de ontwikkeling van kinderen verhogen. Zo hebben we ook voor particulieren en opvoeders inmiddels een ruim assortiment beloningsstickers, kaarten. Klik hier om te bestellen.

Meer weten?
Kijk rustig rond in een van de webshops. Bel ons via 0343 - 45 24 49, ga naar het contactformulier of mail: info@uitgeverijstam.nl.

Lees verder over belonen in de praktijk