verzendkosten

Over Uitgeverij Stam

Uitgeverij Stam is al meer dan 68 jaar een toonaangevend familiebedrijf op het gebied van beloningsmaterialen voor kinderen. U vindt bij Uitgeverij Stam een ruim en divers assortiment van verantwoord en creatief beloningsmateriaal.

  • Van de vele bekende Stammetjes, de beloningsstickers die al meer dan 60 jaar een begrip zijn in onderwijsland, tot reuzewenskaarten, die ook goed gebruikt kunnen worden als belonings- of felicitatiekaart.
  • Van verzamel- en beloningskaarten tot speel-, werk- en leerbladen, die specifiek zijn samengesteld voor de diverse leeftijdsgroepen van het basisonderwijs.
  • Van leuke kaarten tot interessante beloningspakketten, die niet alleen beloningsmateriaal bevatten maar ook achtergrondinformatie en handleidingen voor opvoeders. Dat maakt opvoedkundig belonen een stuk makkelijker.

Belonen werkt overal

Met het beloningsmateriaal voor in de klas stimuleert u positief gedrag van de leerlingen. Zowel individueel als collectief. Kinderen leren echter niet alleen in de klas maar ook daarbuiten, zoals in de thuissituatie of op de sportclub. Daarom heeft Uitgeverij Stam nu ook beloningssystemen voor alle opvoeders die te gebruiken zijn voor diverse situaties.


Duurzaamheid en milieu

Hergebruik, CO2 reductie, milieuvriendelijke en duurzame productie zijn kenmerkend voor de bedrijfsvoering van Uitgeverij Stam. Daar kunt u bij ons van op aan.

Belonen op maat

Uitgeverij Stam weet hoe belonen werkt. Heeft u een specifieke vraag of wens? Uitgeverij Stam ontwikkelt aantrekkelijke beloningssystemen op maat. Bel ons via 0343 - 45 24 49, ga naar het contactformulier of mail: info@uitgeverijstam.nl.

Assortimentsgids aanvraag

Naam school/organisatie
Naam
Straat + huisnr
Postcode  
Woonplaats
E-mailadres
Telefoon
Gewenst aantal catalogi

(Velden met een | zijn verplicht)

 

Belonen werkt beter met Stam!