verzendkosten

Stammetjes ® beloningsstickers

De Stammetjes ® van Uitgeverij Stam zijn beroemd in het onderwijs. Deze beloningsstickers worden al meer dan 50 jaar gebruikt! Leerlingen krijgen een Stammetje wanneer ze bijvoorbeeld goed geluisterd of gewerkt hebben. Een prestatie belonen gebeurt ook.

Bekende en herkenbare beelden
De Stammetjes ® zijn van hoge kwaliteit en geliefd bij kinderen. Uitgeverij Stam heeft de licenties van populaire kinderseries en cartoons. Kinderen zijn gek op de Stammetjes ® van bijvoorbeeld Sesamstraat,  Dikkie Dik en  Pompom. Ze herkennen hun favoriete figuren en doen daarom extra hun best. Met Stammetjes ® maakt u belonen extra leuk.

Sesamstraat Stammetjes Dikkie Dik Stammetjes Pompom Stammetjes Stammetjes van Uitgeverij Stam

Beloningsstickers die aansluiten bij lesmethoden
De Stammetjes ® sluiten aan op de lesmethoden van deze tijd. Zo gebruiken kinderdagverblijven de stickers van Puk & Ko om taalwerving te stimuleren. Christelijke basisscholen gebruiken bijvooorbeeld Bas-stickers om basisvaardigheden te ontwikkelen. Dat geeft uw lesmateriaal een leuke, extra dimensie.

Leuke les
Zoekt u beloningsproducten die uw lesmateriaal leuker maken? Bel ons via 0343 - 45 24 49, ga naar het contactformulier of mail: info@uitgeverijstam.nl.

Beloningsstickers bestellen?

Ga naar het complete overzicht beloningsstickers (log in verplicht)